HBO avasi George R.R. Martinin Tulen ja jään laulu -sarjaan perustuvan tv-sarjan Game of Thronesin virallisen sivuston. Samalla saatiin nähtäväksi teaser traileri. Kyllä näillä eväillä vähän aikaa jaksaa taas odotella A Dance with Dragonsin valmistumista.


 


Jos linkki on ruuhkainen, voi kokeilla katsoa traileria YouTubesta.

Napsin trailerista pysäytyskuvia ja liitin nähtäväksi Tulen ja jään laulu -sivustolle. Voipi käydä katselemassa täällä. Tai Kuvagalleriasta lisää. Eihän kukaan välitä, että Theonista on tullut blondi? :)

Saa nähdä kääntääkö YLE sarjan nimen Valtaistuinpeliksi, sitten kun tv-sarja rantautuu Suomeen saakka. Tuntuisi kyllä loogiselta, sillä Valtaistuinpeli sointuu suomalaisittain suussa paremmin kuin alkuperäinen nimi. Minulle käy tosin kummin vain.

Odotukset sarjalle ovat suuret, vaikka vielä on runsaasti aikaa ennen kuin pääsemme jaksoakaan katselemaan. Tällä hetkellä arvioidaan, että amerikoissa sarjaa esitetään maalis-huhtikuussa 2011. Vielä ei tiedetä vaikuttaako kuvausten myöhästyminen tuohon aikatauluun. Olisi kiva kuulla pikkuhiljaa jo lisää näyttelijävalinnoista ja täydentää tätä näyttelijälistaa.

Sean Bean näyttää fantastiselta Eddard Starkina, eikö? (kuvan saa isommaksi klikkaamalla)