Aina silloin tällöin satunnaisesti olen upottanut blogiini musiikkivideoita, etenkin ikuisuussuosikiltani Kate Bushilta, ja teen sen tänään jälleen kerran. Kate Bush on hyödyntänyt kirjallisuutta omassa taiteessaan erittäin paljon, ja niin myös alle laittamassani kappaleessa The Sensual World, johon inspiraatio on tullut irlantilaisen James Joycen Odysseuksesta.


Kate Bush on tänään erityisesti mielessäni, koska marraskuun 21. päivä häneltä on tulossa - kuuden vuoden tauon jälkeen - kokonaan uutta musiikkia. Toki Kate ehti välillä tehdä Kultainen kompassi -elokuvaan Lyra-kappaleen neljä vuotta sitten, mutta albumillista uutta materiaalia on joutunut odottamaan pidempään. Aina ei voi olla edes varma julkaiseeko hän enää koskaan yhtään mitään.


50 Words for Snow kuulostaa upealta albumin nimeltä ja kansikin näyttää lumoavalta. Katen viime toukokuisen haastattelun mukaan hänen puutarhatöissään käyttämällä luujauholla on osansa albumin tunnelmassa. Jälleen kerran persoonallinen ote musiikin tekemiseen. Jännityksellä odotan mikä lopputulos on, vaikka täytyy sanoa, että olen lähes kritiikitön Kate Bushin tuotannolle. Minun korvaani kaikki on upeaa ja omaperäistä.

50 Words for Snow'n kappalelista (65 min.): Snowflake, Lake Tahoe, Misty, Wildman, Snowed in at Wheeled Street, 50 Words for Snow, Among Angels. Marraskuu, tervetuloa!