George R.R. Martin kertoi blogissaan, että Tulen ja jään laulu -sarjasta on tulossa tv-sarjan lisäksi nyt myös sarjakuvasovitus. Martinin tähän mennessä tekemät sarjakuvasopimukset ovat olleet onnistuneita. Olen pitänyt niin Dunk & Egg -sarjakuvista kuin Fevre Dreamista ja Doorwaysistakin. Uskon, että myös A Song of Ice and Fire onnistuu piirrettynä. Martin postitti esimakua Tommy Pattersonin piirrosjäljestä:

Ensimmäisessä kuvassa luonnos Jonista ja Aaveesta ja toisessa Tyrionista.

Ilmoitus sarjakuvasta oli se toinen uutinen, jonka Martin suunnitteli mahdollisesti ilmoittavansa vuoden alkuvaiheissa Los Angelesissa, mutta ilmeisesti sairaus lykkäsi sopimuksen tekoa. Se toinen uutinen oli tarkoitus olla A Dance with Dragonsin valmistuminen ja nyt jännityksellä odotan, josko SE ilmoitus tulisi myös piakkoin. Miten olisi vaikka 3.2. eli huomenna?

Miksi juuri 3.2.? No, katsokaas:

Kyllä! Ennakkotilasin A Dance with Dragonsin Amazon UK:lta tasan kolme vuotta sitten, armon vuonna 2008, hetikohta kun ennakkotilaus tuli mahdolliseksi. Ja vielä erikoispikakuljetuksella (ei saa nauraa, tämä on vakava asia, prkl!), joka maksaa vissiin enemmän kuin itse kirja. Aion juhlistaa tätä hieman kyseenalaista vuosipäivää pullakahvilla töissä, mutta sitten vasta juhlimista olisikin, jos ilmoitus Dancen valmistumisesta tulisi juuri tänä nimenomaisena vuosipäivänä. Joten miten olisi, George?